"Partner" worden van onze vzw Jeugdbrandweer Gent?

Geachte Heer, Mevrouw

De Gentse jeugdbrandweer is een VZW die is opgericht in 1997 onder de vleugels van de Gentse brandweer en onder het meterschap van Katrien ‘kotmadam’ Devos en het peterschap van Kurt ‘biezebaaze’ Burgelman.

De vereniging is door de stad Gent erkend als eerstelijns plaatselijke jongeren-beweging en krijgt hierdoor van de stad Gent een jaarlijkse subsidie van ongeveer 1000 euro.

De samenkomsten en trainingen van deze supergemotiveerde jongeren gaan door op woensdag en zaterdag. De leden zijn allemaal tussen de 12 en 18 jaar en daardoor is de opleiding opgesplitst in 3 niveau’s. De trainingen gaan meestal door in de hoofdkazerne van de brandweer Gent in de Roggestraat.
Gedurende deze trainingen krijgen de leden op een speelse manier inzicht en opleiding in brandkennis, materiaalkennis, reddend zwemmen, reanimatie, knopen, drill en perslucht. Het is een zeer gevarieerde training die gebaseerd is op samenwerking, wederzijds respect en materiaalzorg. Kortom elementen die in het verdere leven van onschatbare waarde zijn.
Wie de opleiding met glans doorstaat wordt ingeschakeld in de leiding en kan op die manier zijn kennis met trots doorgeven aan de nieuwe jongeren.
Het is een jongerenbeweging waarin alle leden zich thuisvoelen en waarin iedereen zich kan ontplooien op zijn eigen manier.
Naast de trainingen doen wij ook mee aan wedstrijden, opendeurdagen, gaan jaarlijks op kamp en organiseren zelf themakampen voor jongeren in de grote vakantie.
Voor onze werking hadden wij nood aan een bestelwagen. Door de stad Gent werd ons een oude Ford Transit geschonken die volledig werd opgeknapt in een school voor metaalbewerking. Wij moesten zelf instaan voor de herstellingskosten en het spuitwerk aan dit voertuig. Om dit voertuig op de baan te houden zijn er natuurlijk ook de jaarlijkse verzekering, de tax en het onderhoud.
Daarnaast werd ons onlangs door de brandweer Assenede een brandweerwagen geschonken die reeds 24 jaar oud is maar in een prachtstaat verkeerd. Ook hier moeten we zelf instaan voor de jaarlijkse kosten van dit voertuig. Beide voertuigen rijden op diesel, ook hiervoor staan we zelf in.
Door ons beperkt budget zijn wij genoodzaakt om via sponsoring te proberen deze twee wagens op de baan te houden en willen dit doen door middel van volgend aanbod :

1. Een link naar uw bedrijf via een icoontje op de startpagina van onze site.
2. Promotie van uw bedrijf op onze bestelwagen die dagdagelijks gebruikt wordt regio Meetjesland (ongeveer 1 vierkante meter/ bedrijf)
3. Promotie als partner van onze vereniging op de jaarlijkse opendeurdag van de brandweer Gent (dit jaar 5000 bezoekers) via de reclame op onze bestelwagen aan onze promotiestand.
4. Promotie als partner van onze organisatie op ons jaarlijks feest (300 personen)
De prijs voor bovenstaand aanbod bedraagt :

- Het eerste jaar : 385 euro
- Het tweede jaar : 300 euro per jaar

In deze prijs is het maken van de sticker en de plaatsing inbegrepen.
Hiervoor hebben wij de digitale versie van uw logo nodig.

De tijdspanne van dit aanbod loopt telkens vanaf de datum dat uw promo op ons voertuig is aangebracht, dit zal vermeld worden op onderstaande overeenkomst.
Bij de betaling wordt van ons uit een bewijs van sponsoring afgeleverd voor uw boekhouding.
Om partner te worden neemt u contact met: Frankie.DeSmedt@brandweerzonecentrum.be